Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Role pentru copii

Role pentru copii - alege cele mai confortabile modele în magazinul online Sportano 

Patinajul pe role oferă o activitate activă în aer liber și este popular atât pentru adulți, cât și pentru copii. Patinajul pe role vă permite să vă îmbunătățiți condiția fizică și, de asemenea, îl face pe cel mic să fie activ. Dacă sunteți în căutarea unui sport sigur pentru copilul dumneavoastră, patinajul pe role oferă o experiență și o satisfacție uimitoare. Pentru a putea îmbunătăți călătoria în mod confortabil, trebuie să vă potriviți modelul potrivit de role pentru copii. În magazinul nostru de sport Sportano veți găsi role pentru copii de la mărci profesionale precum Tempish, Spokey, K2, FILA, Bladerunner, Playlife, Rollerblade sau Powerslide

3in1, 4in1, reglabile sau luminoase - tipuri de role pentru copii 

Printre rolele pentru cei mai tineri pasionați de patinaj, veți găsi rolele 3 în 1 pentru copii și rolele 4 în 1 pentru copii. Această soluție permite ca modelul să fie transformat într-un alt tip de produs, în cazul în care, cu opțiunea 3în1, obțineți patine cu rotile, patine și patine în linie pentru copii. Modelul 4în1, pe de altă parte, nu este doar patine cu rotile, ci și patine, genți și patine cu rotile într-unul singur. Patinele cu role reglabile pentru copii sunt, de asemenea, populare, care permit ajustarea corectă a pantofilor. De obicei, în partea de jos a pantofului există un buton sau o pârghie specială care vă permite să ajustați mărimea. Pentru iubitorii de culoare, rolele luminoase pentru copii sunt o opțiune excelentă care va atrage orice micuț și îl va încuraja să meargă pe role.  

Rolele pot fi, de asemenea, împărțite în role de agrement, adică pentru cei care încep să practice acest sport, și role agresive, adică pentru a aluneca peste obstacole. Aceste tipuri de patine cu rotile sunt folosite de copiii mai mari la skatepark-uri.  

Patine fiabile și confortabile pentru copii 

Rolele pentru copii sunt disponibile în versiuni cu încălțăminte tare și moale, primele asigurând stabilitate în timpul mersului, dar pot să nu fie foarte confortabile. Încălțămintea moale garantează confortul și o circulație adecvată a aerului. O cizmă cu o formă adecvată permite piciorului să se așeze în siguranță, fără presiune sau iritații. Atunci când alegeți un pantof, acordați atenție sistemului de fixare, care este responsabil pentru stabilitatea și poziționarea piciorului în pantof. Cea mai populară soluție este sistemul în trei pași, adică șiret, Velcro și o cataramă în partea de sus. În plus, verificați și materialul patinei, care este de obicei din aluminiu sau compozit. Patinele din aluminiu sunt mult mai ușoare, au o manevrabilitate mai mare și permit o deplasare mai precisă. Aceasta este o soluție recomandată pentru copiii care stăpânesc deja mișcările de bază. Pe de altă parte, patinele compozite sunt o opțiune pentru copiii mici, oferind flexibilitate și o absorbție adecvată a șocurilor.  

Atunci când alegeți rolele potrivite, merită, de asemenea, să vă uitați la roți și la rulmenți. Rolele de cauciuc pentru copii sunt modele populare care sunt fabricate din poliuretan cu o atingere de cauciuc. Prin urmare, acestea amortizează bine și oferă o funcționare silențioasă. Siguranța și confortul călătoriei sunt, de asemenea, influențate de dimensiunea și duritatea roților. Pentru cei mai mici copii, sunt potrivite roțile cu un diametru de 40-60 mm și o duritate de 74A-82A. Pentru copiii puțin mai mari, este recomandabil să alegeți un model cu un diametru de 60 până la 90 mm. Clasa de rulmenți este, de obicei, ABEC 3, ABEC 5 sau ABEC 7 și ABEC 9 pentru patinatorii experimentați.  

Dimensiuni de role pentru copii 

Rolele bune pentru copii trebuie să fie stabile pentru a preveni rănile și abraziunile în timpul mersului. Prin urmare, alegerea mărimii potrivite este de o importanță capitală, deoarece pantoful nu trebuie să fie nici prea mare, nici prea mic. Este recomandabil să măsurați corect piciorul copilului dumneavoastră și apoi să comparați rezultatele cu valorile indicate de producător. Patinele reglabile pentru copii sunt, de asemenea, populare, deoarece vă permit să ajustați lungimea. Printre mărimile disponibile (denumire UE), puteți găsi patine cu role pentru copii 26 29, patine cu role pentru copii 27 30, patine cu role pentru copii 28 31, patine cu role pentru copii 29 32, patine cu role pentru copii 30 33, patine cu role pentru copii 31 34, patine cu role pentru copii 33 36 sau patine cu role pentru copii 34 37. Pentru modelele selectate de patine cu role, este recomandabil să aruncați o privire la tabelul de mărimi și să ajustați modelul în consecință.  

Role diferite, potrivite pentru copii de vârste diferite 

Pe piață puteți găsi role adaptate la vârsta copilului, unde rolele pentru copii mici sau rolele pentru copii de 4 ani sunt produse cu roți de diametru mic (până la 60 mm) și rulmenți ABEC 3 sau ABEC 5. Aceasta este o soluție optimă care permite copilului să se familiarizeze cu rolele, să stăpânească tehnica și să facă primii pași de bază. Pe de altă parte, patinele cu rotile pentru copii de 7 ani și patinele cu rotile pentru copii de 10 ani sunt destinate copiilor mai mari, unde dimensiunile roților sunt mult mai mari (până la 80-90 mm) și se folosesc rulmenți ABEC 7 și ABEC 9 pentru patinatorii experimentați.  

Ce mărci oferă role de bună calitate pentru copii? 

În magazinul Sportano.ro veți găsi role de înaltă calitate pentru copii de la Tempish, K2, FILA, Rollerblade, Bladerunner, Playlife sau Powerslide. La noi, puteți asorta rolele pentru copii în funcție de scop - pentru plimbare recreativă, fitness, freeride sau skatepark de înaltă performanță.  

Dacă sunteți în căutarea unui model testat, alegeți patinele cu role pentru copii Spokey, cu mărime reglabilă datorită sistemului de fixare triplă. Echipat cu patine din aluminiu, care asigură durabilitatea și greutatea redusă a produsului. Roțile sunt fabricate din PU durabil și toate sunt acoperite cu rulmenți din carbon ABEC 7. Pe de altă parte, unele modele de role de la marca Roces dispun de sistemul Growth Compensator, care oferă posibilitatea de reglare prin intermediul unui buton de pe spatele pantofului. Sistemul Cool Breathe este responsabil pentru ventilația naturală a picioarelor, astfel încât chiar și în zilele călduroase un copil poate merge la patinaj. 

Extindere descriere Restrângere descriere