• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Costume de plajă pentru femei

Costume de baie pentru femei la modă și elegante în ofertă la Sportano.ro

Vara este momentul perfect pentru a face o baie în apă, pentru a lua o pauză de la viața de zi cu zi și pentru a vă relaxa pe plajă. De aceea, este o idee bună să vă faceți provizii de costume de baie pentru femei la modă și elegante, care vă vor permite să vă bucurați de înot în confort, simțindu-vă în același timp frumoase și feminine. La Sportano.ro, oferim o selecție largă de costume de baie pentru femei de la mărci precum Rip Curl și ROXY.

Bikinis pentru femei - alegeți tăietura perfectă

Bikinii sunt alegerea ideală pentru femeile care apreciază libertatea de mișcare și designul original. Veți găsi bikini într-o varietate de tăieturi și culori. Printre modelele populare se numără bikinii cu topuri bandeau, topuri halter și push-up, precum și bikinii cu funduri de diferite tăieturi și înălțimi. Pentru femeile cărora le plac croielile mai clasice, recomandăm bikinii cu funduri cu croială clasică și un top drept.

Merită să ne amintim că, atunci când alegem un bikini, trebuie să acordăm atenție nu numai tăieturii și culorii, ci și calității materialului. Bikiniul ar trebui să fie confecționat din materiale de înaltă calitate, care sunt rezistente la apă și la razele UV. Acest lucru va asigura faptul că bikini își păstrează culoarea și nu se întinde.

Un alt factor important în alegerea unui bikini este mărimea. Bikiniul trebuie să se potrivească perfect pentru a asigura o susținere adecvată a bustului și confort. Prin urmare, este recomandabil să vă măsurați cu atenție și să comparați măsurătorile cu tabelul de mărimi al producătorului înainte de a cumpăra.

Femeile care doresc să-și accentueze silueta și să câștige încredere în sine ar trebui să opteze pentru un bikini care să le pună în valoare cât mai bine atuurile. De exemplu, femeile cu busturi mai mici ar trebui să aleagă un bikini bandeau care să le expună umerii și să le accentueze silueta. Pe de altă parte, femeile cu busturi mai mari ar trebui să opteze pentru un bikini halter sau pentru un bikini cu cupe care să ofere un suport adecvat.

Putem distinge câteva dintre cele mai populare tipuri și modele de bikini pentru femei:

 • Un bikini bandeau - este un model în care partea de sus este formată dintr-o bandă simplă, de obicei lată, care se înfășoară în jurul bustului. Bikiniul bandeau este ideal pentru femeile cu sânii mai mici, deoarece nu are bretele care pot tensiona pielea delicată.
 • Bikini halter - acesta este un model în care partea de sus este formată dintr-o curea care se înfășoară în jurul gâtului. Bikiniul halter este ideal pentru femeile cu sânii mai mari, deoarece cureaua îi ține la locul lor, oferind în același timp confort și comoditate.
 • Bikini push-up - acesta este un model care are inserții speciale în partea de sus care ridică și pun în valoare bustul. Bikini push-up este ideal pentru femeile care doresc să-și mărească optic bustul și să obțină o siluetă mai plină.
 • Bikini cu cupe - acesta este un model care are cupe rigide speciale care pun în valoare bustul și modelează silueta. Un bikini cu cupe este ideal pentru femeile cu sânii mari, deoarece oferă un sprijin adecvat și îi menține la locul lor.
 • Bikiniul cu talie înaltă este un model care prezintă un fund cu talie înaltă care modelează silueta și ascunde imperfecțiunile. Bikiniul cu fund cu talie înaltă este ideal pentru femeile care doresc să își subțieze optic silueta și să își ascundă burta.
 • Bikini cu fundul tanga este un model în care fundul este legat pe laterale cu șnururi subțiri, reglabile. Bikiniul cu tanga este ideal pentru femeile care apreciază libertatea de mișcare și care doresc să își pună în evidență silueta.
 • Bikini cu top asimetric - este un model în care partea de sus constă într-un top asimetric care dezvăluie doar un umăr. Bikiniul cu top asimetric este ideal pentru femeile care doresc să iasă în evidență pe plajă și să își sublinieze individualitatea.

Elegant și confortabil - costume de baie pentru femei dintr-o singură piesă

Costumul de plajă dintr-o singură piesă este unul dintre cele mai clasice și elegante tipuri de costume de baie. Acesta se caracterizează prin faptul că este format dintr-o singură piesă care acoperă atât partea superioară, cât și cea inferioară a corpului. Costumul de plajă dintr-o singură piesă pentru femei este de obicei disponibil în multe croieli, culori și modele diferite, ceea ce vă permite să alegeți modelul care se potrivește cel mai bine siluetei și gustului dumneavoastră.

Lenjeria de plajă dintr-o singură piesă este soluția ideală pentru femeile care doresc să se simtă confortabile și relaxate în timpul unei vacanțe la plajă sau la piscină. Deoarece acoperă întreaga siluetă, pot ascunde imperfecțiunile siluetei și o fac pe femeie să se simtă mai încrezătoare. Costumele de baie dintr-o singură piesă pentru femei sunt, de asemenea, ideale pentru femeile care doresc să-și protejeze pielea de razele UV dăunătoare, arătând în același timp elegante și stilate.

Ce material să alegeți? Cele mai populare materiale pentru costume de baie

Materialele costumelor de baie pentru plajă sunt unul dintre cele mai importante criterii atunci când alegeți un costum de baie. Calitatea înaltă a materialului afectează nu numai confortul purtătorului, ci și durabilitatea și estetica costumului de baie.

 • Lycra - este un material elastic care este foarte popular în fabricarea costumelor de baie. Datorită elasticității sale, lycra oferă libertate de mișcare, păstrând în același timp silueta în formă. Materialul este rezistent la apă și la radiațiile UV, permițând menținerea culorii și formei costumului de baie.
 • Poliamida - este un material sintetic foarte puternic și rezistent la apă și la radiațiile UV. Poliamida este, de asemenea, ușor de întreținut, permițând costumului de baie să dureze mult timp. Acest material este utilizat de obicei la fabricarea costumelor de baie dintr-o singură bucată.
 • Poliester - este un material sintetic foarte rezistent la apă și la radiațiile UV. Poliesterul este, de asemenea, durabil și ușor de întreținut, permițând costumului de baie să dureze mult timp. Acest material este utilizat de obicei în producția de costume de baie din două piese.
 • Bumbacul - este un material natural care este foarte prietenos cu pielea și oferă un nivel ridicat de confort. Cu toate acestea, bumbacul este mai puțin elastic decât alte materiale, ceea ce poate afecta forma și potrivirea costumului de baie. Acest material este utilizat de obicei la fabricarea costumelor de baie dintr-o singură bucată.
 • Amestec de bumbac și elastan - este o țesătură populară care combină beneficiile bumbacului și ale elastanului. Deoarece conține elastan, oferă libertate de mișcare și menține silueta în formă. Acest material este utilizat de obicei la fabricarea costumelor de baie dintr-o singură piesă.
Extindere descriere Restrângere descriere