Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Plăci și pull buoy pentru înot

Planșe de înot și optări - alege modelul potrivit în magazinul Sportano 

Placa de înot și cifra opt sunt piese esențiale de echipament, care sunt utilizate în principal la învățarea și dezvoltarea abilităților într-un anumit stil de înot. Echipamentul facilitează menținerea utilizatorului la suprafață în apă. Datorită plăcii de înot, atât învățarea, cât și îmbunătățirea tehnicii vor fi mult mai ușoare, precum și mai sigure. Copiii și persoanele care abia învață să înoate sau care nu se simt încrezători în apă ar trebui, de asemenea, să se doteze cu acest tip de echipament de înot. La Sportano, veți găsi plăci și figuri de înaltă calitate pentru înot de la mărci profesionale precum Speedo, Nike, TYR, AQUA-SPEED, FUNKY TRUNKS, arena sau Funkita

Planșe de înot clasice și figura opt - care este diferența? 

O placă de înot este o piesă de echipament extrem de utilă, mai ales dacă sunteți la început de înot sau doriți să vă îmbunătățiți stilul și tehnica. Mai presus de toate, este responsabil pentru creșterea siguranței, deoarece vă menține în mod eficient pe linia de plutire, iar utilizatorul se simte încrezător. Planșele de înot clasice sunt de obicei proiectate cu spumă, care asigură stabilitate, rigiditate și o flotabilitate adecvată. Sunt disponibile și plăci de înot gonflabile, care sunt fabricate din plastic, ceea ce le face să se remarce prin greutatea lor redusă și prin faptul că sunt foarte ușor de transportat și depozitat. Plăcile de înot gonflabile nu ocupă mult spațiu, ceea ce le face extrem de convenabile pentru călătorii.  

Plăcile de înot diferă nu numai prin materialul de construcție, ci mai ales prin forma lor. Cele mai populare modele sunt cele eliptice sau semicirculare, care au o suprafață mai mare pentru o aderență ușoară și o mai bună reținere pe apă. În plus, este populară și figura opt înotătoare, concepută pentru perfecționarea tehnicii de înot. Puteți ține liber cifra opt în mâini sau între picioare.  

Cum alegi placa potrivită sau figura opt pentru înot? 

Dacă sunteți în căutarea plăcii potrivite, alegeți un model care să se potrivească nivelului dumneavoastră. Dacă sunteți începător, plăcile mai mari sunt ideale pentru stabilitate și flotabilitate. Modelele mai mici sunt destinate înotătorilor experimentați care se simt mai confortabil în apă. Planșele de înot au, de asemenea, diferite forme, așa cum am menționat deja, cele clasice sunt modelele de obicei cu dimensiuni eliptice sau mai mult circulare. Opturile de înot, după cum sugerează și numele, au forma numărului opt. Alegeți placa potrivită în funcție de propriile preferințe, astfel încât să vă ofere nu numai siguranță, ci și confort.  

Materialul de construcție este, de asemenea, un aspect important atunci când se alege o placă de înot, unde se folosește de obicei spumă tare. Acesta este acoperit cu un strat aspru care facilitează și mărește aderența. Mai multă stabilitate și siguranță este asigurată de plăcile cu mânere sau găuri, iar astfel de modele se găsesc adesea printre plăcile de înot pentru copii.  

Planșe de înot și figuri de opt pentru copii 

Atunci când alegeți o placă de înot sau un opt pentru copilul dumneavoastră, este important să alegeți dimensiunea și forma potrivite. O placă de înot mică este soluția pentru copiii care se simt deja confortabil în apă, deoarece nu oferă suficientă stabilitate. Pentru învățare, este mai bine să alegeți o placă de înot mare și o figură opt pentru înot. Având o formă adecvată, acesta va garanta confort și siguranță, iar copilul dumneavoastră nu va obosi rapid. Dacă sunteți în căutarea unui model compact, o placă de înot gonflabilă pentru copii va fi o soluție confortabilă, cu o greutate redusă.  

Mărimea plăcilor de înot și a opturilor 

Alegeți dimensiunea planșelor și a opturilor pentru înot în funcție de nivelul dumneavoastră de îndemânare și de experiență. Pentru începători și pentru copiii mai mari care abia încep să învețe să înoate, plăcile mai mari - mai lungi și mai late - sunt mai potrivite. Acestea sunt mai stabile și mai plutitoare, ceea ce facilitează corectarea manevrelor și a greșelilor. Începătorii se simt mult mai confortabil atunci când folosesc un kiteboard mare. Pe de altă parte, plăcile mai mici sunt destinate utilizatorilor experimentați, care au încredere în apă.  

Planșele de înot și opturile - mărci pe care să pariezi 

La Sportano, dispunem de plăci de înot profesionale, atât modele clasice, cât și modele cu oiștile. Dacă sunteți în căutare de costume de baie pentru înot, verificați produsele de la FUNKY TRUNKS, Funkita, TYR, AQUA-SPEED sau ARENA în diferite mărimi și variante grafice. Pe de altă parte, veți găsi plăci de înot clasice cu forme semicirculare și eliptice de la Funkita, Speedo, Nike, ARENA sau AQUA-SPEED. Planșele de înot și opturile pentru copii se aleg din modelele mărcilor AQUA-SPEED și TYR, care sunt acoperite cu un model care face dificilă alunecarea plăcii și garantează o aderență sigură. 

Extindere descriere Restrângere descriere