Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Fire de crap

Linii de crap: cea mai mare selecție de articole de pescuit pe Sportano.ro

Alegerea liniei de pescuit la crap potrivite este o adevărată provocare. Există multe tipuri diferite de monofilament, care diferă în ceea ce privește materialul, culoarea și flexibilitatea. Fiecare caracteristică are un impact asupra efectului de lansare și de tragere, motiv pentru care este atât de important să alegeți linia perfectă care să îndeplinească toate funcțiile sale

În magazinul Sportano.ro veți găsi undițe de pescuit la crap de înaltă calitate, care vă vor ajuta să obțineți un pescuit extrem de fructuos. O linie bună pentru crap se caracterizează printr-o întindere redusă, moliciune și rezistență la abraziune

Vă ajutăm să alegeți cea mai bună linie de pescuit la crap

Liniile de pescuit sunt o parte esențială a accesoriilor de pescuit. De aceea, este atât de important să alegeți unul care să vă garanteze un transport eficient al crapului. Ce calități are cea mai bună linie de pescuit la crap

Culoare

Culoarea firului poate fi aleasă în funcție de preferințe, dar este important ca acesta să nu fie prea vizibil pentru crap și nici prea camuflat pentru pescarul care controlează direcția în care înoată peștele. Cea mai sigură alegere, care va funcționa în orice condiții, este o linie de crap în culoare de camuflaj. Acest tip de linie se va integra cu ușurință în orice tip de fund. 

Rezistența la abraziune

Oricare ar fi diametrul, un fir de crap trebuie să fie rezistent la abraziune, astfel încât firul să nu se rupă atunci când un pește prinde momeala. 

Putere

Rezistența firului de crap este un factor important în capturarea peștilor grei. Cu toate acestea, cea mai frecventă alegere este o linie cu o rezistență de 7 până la 10 kg. O astfel de linie vă va permite să tractați orice specimen de crap. 

Extensibilitate

Fiecare linie de crap este caracterizată de întinderea sa. Totuși, cu cât este mai jos, cu atât mai bine - atunci când un crap prinde o momeală, este important să începeți rapid să trageți peștele pe o linie tensionată. Dacă linia este prea elastică, se poate rupe. 

Diametru

Diametrul firului de pescuit la crap este un lucru individual atunci când vine vorba de pescuitul la crap. Cu toate acestea, cea mai populară alegere este un monofilament cu un diametru universal de 0,33-0,38 mm, care poate face față pescuitului de agrement la suprafață și cu aruncări lungi. 

Alegerea liniei potrivite trebuie să se ghideze după acești parametri pentru a fi pe deplin mulțumit de excursia de pescuit. În caz contrar, puteți speria crapul sau puteți rupe firul împreună cu momeala. 

Linii de crap pentru aruncarea la distanță: tipuri recomandate

O linie de crap pentru aruncarea pe distanțe lungi trebuie să fie foarte puternică și rezistentă atât la întindere, cât și la abraziune. Atunci când se prinde pește la mare distanță, controlul tragerii depinde în principal de fir și de tensiunea acestuia, motiv pentru care acesta este o parte atât de importantă a echipamentului. Liniile împletite de înaltă calitate și liniile de pescuit la crap de la cei mai importanți producători de produse de pescuit, cum ar fi RidgeMonkey, Delphin și Prologic, garantează un pescuit de succes și un pescuit la cel mai înalt nivel. Produsele acestor mărci se comportă bine în toate condițiile, atât în sezonul de vară, cât și în cel de iarnă. Liniile sunt realizate cu precizie și tehnologie care vă permite să pescuiți crapii grei cu monofilamente de diametru mic, fără a provoca rupturi de linie sau iritații. 

Extindere descriere Restrângere descriere