• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Lansete pentru pescuit la răpitor

Tije de spinning: Descoperă cea mai bună calitate la Sportano.ro

Pescuitul ajută la liniștirea minții, la relaxare și la formarea răbdării și a atenției. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a petrece timpul în diminețile de weekend. Indiferent care este metoda ta preferată de pescuit, la Sportano.ro vei găsi echipamente adaptate nevoilor tale, garantând pescuitul la cel mai înalt nivel. Echipamentele oferite de mărci precum Abu Garcia, DAM sau Berkley sunt o garanție a unor produse de cea mai bună calitate, pregătite să facă față provocărilor oricărui stil de pescuit. 

Tije de filare: tipuri și utilizări

Undițele de filare sunt un tip de produs adaptat pentru capturarea prădătorilor. Ceea ce caracterizează stilul de spinning în sine este utilizarea unor lansete cu o lungime de 1,5 până la 3 metri și a unor momeli care imită peștișori mici. Astfel de momeli includ peștișori mici de cauciuc numiți rippers și twisters, precum și wobblers din plastic sau lemn. În plus, la undițele de spinning este important să se folosească fir împletit, care este mai puțin vizibil pentru pești decât monofilamentul tradițional și, cel mai important, mai durabil. Acesta trebuie să fie pregătit să țină pești prădători, cum ar fi somnul, somnul sau știuca. 

În această categorie de tije distingem produse adaptate la diferite forme de filare. Pe piață puteți găsi tije pentru spinning: grele, medii, ușoare și ultraușoare. Acestea diferă în ceea ce privește lungimea tijei (partea mai lungă a tijei, de care este atașat restul setului, cum ar fi mulineta), greutatea momelei și aplicația. 

Undițele de spinning grele sunt produse cu o lungime a lansetei de la 2,5 la 3 metri. Vor funcționa bine cu momeli mai grele, de până la 70 de grame, și cu un fir împletit puternic. Acestea vor trece testul ca lansete de spinning pentru știucă sau somn. De asemenea, potrivit pentru pescuit în mare. 

Undițele de spinning medii sunt potrivite pentru momeli de până la 30 de grame și o lungime a undiței de până la 2,7 metri. Acestea sunt ideale pentru capturarea peștilor de dimensiuni medii. 

Spinning-ul ușor este caracterizat de lansete cu o lungime de 1,7 până la 2,5 metri. În acest tip de spinning se folosesc momeli cu greutate redusă, de până la 10 grame. Folosit pentru pescuitul păstrăvului sau al șalăului. 

Undiță de spinning ultraușoară utilizată cu momeli de până la 3 grame și cu o lungime a undiței de până la 2,3 metri. Se caracterizează prin utilizarea unei bobine cu posibilitate de recuperare foarte rapidă

Un alt lucru de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți o undiță de spinning este tipul de mulinetă. Trebuie să fie solidă, de dimensiuni medii sau mari și fabricată dintr-un material durabil, cum ar fi fibra de carbon sau oțelul inoxidabil

Cele mai bune lansete de spinning de la mărci profesionale

Pescuitul este un sport care va oferi cea mai mare plăcere cu echipamente bine alese de la cei mai buni producători de pe piață. Pentru mânere foarte potrivite, aspect estetic și ghidaje din oțel inoxidabil, luați în considerare lansetele de spinning de la marca Abu Garcia

Printre producătorii de lansete de pescuit nu se poate uita de cel mai vechi dintre ei, marca DAM. Înființată în secolul al XIX-lea, compania a furnizat de la începuturi undițe și accesorii de pescuit de cea mai bună calitate. Produsele lor sunt fabricate din materiale durabile, cum ar fi fibra de carbon

Marca Berkley oferă clienților lansete multifuncționale de înaltă calitate, cu capacități de acțiune rapidă și construcție din carbon premium cu mânere practice din spumă. 

Extindere descriere Restrângere descriere