• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Roți pentru role

Produse: 52

View as
 1. Rotile K2 Booster ILQ 7 (8 buc.) 30F3009/11
  499,99 RON
  333,99 RON
  80 mm / 82A

  1

 2. Roți de role FILA Urban Wheels white
  299,99 RON
  199,99 RON
  80 mm / 84A

  1

Roți pentru role - alege modelele potrivite în magazinul Sportano 

Te dai cu rolele sau ești la început cu această activitate? Roțile de role sunt componente care se uzează foarte repede, iar totul depinde de calitatea și duritatea acestora, precum și de frecvența de utilizare și de tipul de suprafață. Dacă sunteți în căutarea roților potrivite pentru rolele dvs., aruncați o privire la gama oferită în magazinul nostru de sport Sportano. La noi veți fi echipat cu roți de la producători de renume, cum ar fi Rollerblade, FILA, USD, UNDERCOVER WHEELS, K2 sau Powerslide.  

Dimensiunile roților de role pentru role 

Atunci când alegeți dimensiunile roților pentru role, există categorii care sunt adaptate la nivelul de îndemânare al utilizatorului. Roțile mici sunt concepute pentru începători, unde manevrabilitatea și stabilitatea în timpul mersului sunt importante. Acestea au de obicei dimensiuni cuprinse între 50 și 70 de milimetri, asigurând o absorbție adecvată a vibrațiilor. Roțile medii, pe de altă parte, sunt concepute pentru bicicliștii intermediari care merg mai ales în scop recreațional. Gama de dimensiuni este cuprinsă între 71 și 84 de milimetri, așa că alegeți modelul potrivit - roți pentru role de 72 mm, roți pentru role de 76 mm, roți pentru role de 80 mm sau roți pentru role de 84 mm. Aceste tipuri de roți vă permit să atingeți o viteză ușor mai mare. Roțile mari, adică pentru patinatorii avansați, sunt modele de la 80 până la 100 de milimetri sau chiar mai mult. Dacă sunteți în căutarea unui model optim, alegeți roți de 90 mm pentru role, 100 mm pentru role sau 110 mm pentru role. Sunt perfecte pentru mersul mai rapid și pe teren plat.  

Cauciuc, luminescent și mai mult - tipuri de roți de role de role 

Rotilele pentru role sunt disponibile pe piață în mai multe tipuri, iar diferențele se datorează materialelor folosite. Roțile din poliuretan, cunoscute și sub denumirea de roți cu role din cauciuc, sunt fabricate din poliuretan. Plasticul are o rezistență și o aderență bune. Roțile din plastic sunt o opțiune ieftină, dar nu oferă o durabilitate suficientă și, în același timp, componentele sunt susceptibile de a fi deteriorate de suprafețele denivelate. Pe de altă parte, roțile de cauciuc pentru role fac o treabă bună în ceea ce privește amortizarea vibrațiilor și sunt silențioase și confortabile.  

În plus, în magazine puteți găsi roți de role luminoase, care reprezintă un element vizual deosebit, oferind un efect de iluminare în timpul mersului.  

Alegerea roților pentru rolele cu role 

Dacă vă întrebați ce roți de role să alegeți, trebuie să țineți cont de diametrul și duritatea componentelor. Dimensiunea corectă, sau media, afectează caracteristicile de manevrare, iar cu cât diametrul este mai mare, cu atât mai rapidă este călătoria. Pe de altă parte, un diametru mai mic este responsabil pentru agilitatea rolelor. În plus, duritatea roților de role este exprimată prin litera A, care este un simbol pe scara Shore. Se referă la nivelul de duritate al produselor care sunt concepute din poliuretan.  

În timpul procesului de selecție, este posibil să vă confruntați cu denumirea de roți moi și roți dure. Primul tip este recomandat începătorilor și călăreților de agrement, unde duritatea este cuprinsă între 74A și 82A. Prima este recomandată pentru începători și rideri de agrement, unde duritatea variază între 74A și 82A. Pe de altă parte, roțile dure au o duritate cuprinsă între 84A și 100A. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât roțile sunt mult mai dure. Acest lucru afectează capacitatea de a atinge viteze mai mari și o durabilitate semnificativ mai bună.  

Mărci care oferă roți de calitate pentru role 

În sortimentul de la Sportano.ro veți găsi roți de role de înaltă calitate de la mărci profesionale precum Rollerblade, FILA, USD, UNDERCOVER WHEELS, K2 sau Powerslide. Veți fi echipat cu roți de role de diferite diametre și niveluri de duritate, datorită cărora articolele selectate sunt potrivite pentru începători, intermediari și avansați.  

Extindere descriere Restrângere descriere