• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Costume de plajă pentru băieți

Costume de baie pentru baieti - alege modelul potrivit in magazinul Sportano.ro

Sezonul de vară este o perioadă de vacanță, soare și scăldat în mare, lac sau piscină. Una dintre echipamentele importante de care nu te poți lipsi în timpul călătoriilor tale de vacanță sunt costumele de baie. Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când alegeți un costum de baie este confortul și funcționalitatea acestuia, iar în cazul costumelor de baie pentru băieți, de asemenea, stilul și aspectul său atractiv. La Sportano.ro veți găsi costume de baie de înaltă calitate pentru băieți de la mărci profesionale precum AQUA-SPEED, Billabong, Quiksilver, Speedo, Nike și Rip Curl.

Alegerea unui costum de baie pentru un băiat - la ce să acordați atenție?

Alegerea unui costum de baie pentru băieți poate părea o sarcină simplă, dar merită să petreci ceva timp pentru a alege modelul potrivit care să ofere copilului tău confort și libertate în timp ce se joacă în apă. Costumele de baie pentru băieți sunt disponibile într-o varietate de modele, stiluri și culori, ceea ce face adesea dificilă luarea unei decizii. Merită să acordați atenție mai multor aspecte importante care vă vor ajuta să faceți alegerea corectă.

  • Mărime și confort - costumele de baie trebuie să se potrivească bine cu silueta copilului, astfel încât să nu restricționeze mișcarea sau să cadă în timp ce se joacă în apă. Costumele de baie bine alese trebuie să fie confortabile, să nu apese sau să frece, iar țesăturile elastice vor permite copilului să se miște liber.
  • Material si calitatea manopera - materialul din care este confectionat costumul de baie este de mare importanta pentru calitatea si durabilitatea acestuia. Costumele de baie pentru băieți ar trebui să fie confecționate din țesături cu uscare rapidă, care își vor păstra forma și culorile chiar și după multe spălări. Merită să alegeți modele din materiale de înaltă calitate pentru a vă asigura că vor fi durabile și rezistente la abraziune.
  • Culoare și model - Costumele de baie pentru băieți sunt disponibile în multe culori și modele. Merita sa alegi modele care ii plac copilului pentru a se bucura de ele in timp ce se joaca in apa. Cu toate acestea, merită să ne amintim că culorile strălucitoare se pot estompa mai repede, iar unele modele pot fi mai puțin versatile și se demodează mai devreme.
  • Scop și stil - atunci când alegeți un costum de baie pentru băieți, merită să acordați atenție scopului și stilului. De exemplu, pentru copiii mici de vârstă preșcolară și școlară sunt recomandate modele cu picioare scurte sau slip, care facilitează mișcarea liberă în apă. Pentru băieții mai mari cărora le place să fie activi în apă, puteți alege modele cu picioare mai lungi care să ofere protecție suplimentară împotriva soarelui.
  • Siguranță - costumele de baie pentru băieți ar trebui să asigure siguranță în timpul jocului în apă. Merită să acordați atenție modelelor cu certificate care le confirmă siguranța și rezistența la lumina solară.

Materiale costume de baie pentru băieți

Alegerea materialului potrivit este crucială pentru confortul și durabilitatea unui costum de baie pentru băieți. Există multe tipuri diferite de materiale pe piață care au proprietăți și caracteristici diferite. Înainte de a cumpăra, merită să acordați atenție mai multor aspecte importante, precum durabilitatea, flexibilitatea, respirabilitatea, proprietățile de uscare rapidă și protecția împotriva radiațiilor UV.

Unul dintre cele mai frecvent utilizate materiale în producția de costume de baie este poliamida. Este o țesătură ușoară, durabilă și elastică, excelentă pentru costumele de baie pentru băieți. Poliamida este rezistentă la deteriorări mecanice și întindere, ceea ce permite mișcarea liberă în timpul băii. În plus, poliamida se caracterizează prin proprietăți de uscare rapidă, ceea ce este deosebit de important în cazul activităților acvatice.

Un alt material comun în costume de baie este poliesterul. Este un material cu rezistență ridicată la deteriorări mecanice și întindere, care asigură durabilitatea pe termen lung a costumului de baie. Poliesterul este, de asemenea, rezistent la clor, ceea ce face ca costumele de baie din acest material să fie grozave pentru piscină.

Un alt material popular în producția de costume de baie este Lycra. Lycra este un material flexibil și moale care se adaptează perfect corpului, asigurând libertate deplină de mișcare în timpul scălării. Costumele de baie din lycra se caracterizează și prin rezistență ridicată la radiațiile UV, care este deosebit de importantă atunci când înotați la soare.

Neoprenul este folosit și la fabricarea costumelor de baie pentru băieți . Neoprenul este un material care se caracterizează prin flexibilitate ridicată și izolare termică, ceea ce îl face ideal pentru utilizare în costume de baie pentru înotul în apă rece. Costumele de baie din neopren sunt, de asemenea, rezistente la abraziune și deteriorări mecanice.

Merită să ne amintim că indiferent de materialul ales, costumele de baie pentru băieți trebuie să fie ușor de curățat și rezistente la apă și detergenți.

Extindere descriere Restrângere descriere