Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Saci de înot și rucsacuri

Saci de înot și rucsacuri - modele practice și confortabile în magazinul Sportano.ro

Oricine practică înotul știe cât de important este echipamentul potrivit. Apa, soarele și vântul ne udă lucrurile, motiv pentru care este atât de important să avem cu tine o geantă de înot sau un rucsac. Nu este doar practic, ci și un accesoriu esențial pentru oricine dorește să-și ducă cu ușurință bunurile la piscină. La Sportano.ro, oferim o gamă largă de saci de înot și rucsacuri profesionale de la mărci precum TYR, arena, HUUB și Nike.

Capacitate sac de înot - pe care să alegi?

Capacitatea unui sac de baie este unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când alegeți un sac de înot sau un rucsac. Capacitatea corectă a genții este crucială pentru a se potrivi cu toate elementele esențiale, dar în același timp pentru a evita supraîncărcarea.

Capacitatea unui sac de înot depinde în primul rând de nevoile și preferințele individuale ale utilizatorului. Persoanele care folosesc adesea piscina sau înoată în ape deschise vor avea nevoie de o geantă mai mare care să țină toate accesoriile necesare pentru înot, cum ar fi șlapi, ochelari de protecție, șepci, prosoape sau haine de schimbat.

Pentru persoanele care înoată în mod agrement și nu au nevoie de mult echipament, o geantă mai mică va fi potrivită. În acest caz, merită să acordați atenție pungilor cu o capacitate de 10-20 de litri, care se vor potrivi cu elementele de bază, cum ar fi șlapi, un prosop și un schimb de haine.

Pentru persoanele care duc un stil de viață activ și doresc să aibă la ei tot ce le trebuie, merită să acordați atenție pungilor cu o capacitate de peste 30 de litri. Astfel de genți pot găzdui nu numai accesorii de înot, ci și pantofi, apă, gustări și chiar un laptop.

Atunci când alegeți capacitatea unui sac de înot, merită să acordați atenție și cât de des folosim piscina sau înotăm în ape deschise. Persoanele care înoată de mai multe ori pe săptămână vor avea nevoie de o geantă mai mare pentru a ține toate lucrurile esențiale, precum și haine și prosoape de rezervă. Pentru înotătorii ocazionali, o geantă mai mică va fi suficientă.

Caracteristici suplimentare ale sacilor de înot și rucsacilor - ce merită să știți?

Atunci când alegeți un sac de înot sau un rucsac, merită să acordați atenție nu numai capacității și materialelor acestora, ci și funcțiilor suplimentare care pot afecta confortul și funcționalitatea atunci când le utilizați.

  • Compartimente și buzunare - Unele genți și rucsacuri de înot au mai multe compartimente și buzunare, ceea ce facilitează organizarea și depozitarea diverselor accesorii de înot. De exemplu, sunt utile buzunarele pentru ochelari de înot, buzunarele pentru produse cosmetice, precum și compartimentele speciale pentru costume de baie umede. Acest lucru menține totul ușor accesibil și organizat.
  • Hamuri și curele - multe rucsacuri de înot au curele sau curele speciale care vă permit să purtați rucsacul în diferite moduri. Îl poți purta pe spate, pe un umăr și chiar îl poți atașa de bicicletă. Acest lucru face ca rucsacul să fie mai ușor de transportat și mai confortabil de utilizat.
  • Sistem de ventilație – unele rucsacuri de înot au un sistem special de ventilație care previne transpirația excesivă a spatelui și asigură o mai bună circulație a aerului. Acest lucru este util mai ales atunci când purtați un rucsac pentru o perioadă lungă de timp, când pielea poate concepe și poate contribui la disconfort neplăcut.
  • Covoare integrate - unele saci de baie au covorase integrate care permit schimbarea confortabila pe plaja sau la piscina. Covorașul este plasat în partea de jos a genții și poate fi îndepărtat cu ușurință și așezat pe pământ, astfel încât să nu vă faceți griji că rămâneți fără spațiu pentru a vă schimba.
  • Elemente reflectorizante – unele genți de înot și rucsacuri au elemente reflectorizante care măresc vizibilitatea în întuneric și îmbunătățesc siguranța la utilizare. Acest lucru face mai ușor să găsești un înotător sau un rucsac pe drum, ceea ce poate face o mare diferență în zonele aglomerate sau când mergi cu bicicleta.
Extindere descriere Restrângere descriere