Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

AURA

De peste 30 de ani, AURA este un brand de top specializat în producția de saci de dormit de înaltă calitate. Încă de la înființare, AURA și-a câștigat o reputație în rândul aventurierilor în aer liber, al călătorilor și al pasionaților de camping pentru calitatea excelentă, soluțiile inovatoare și confortul pe care îl oferă produsele lor.

Sacii de dormit marca AURA sunt proiectați și creați în Polonia. Cunoscute pentru durabilitatea, izolarea termică optimă și confortul lor. Folosind materiale avansate, cum ar fi umplutura de înaltă calitate și țesături exterioare durabile, AURA creează produse care oferă condiții optime de dormit și protecție împotriva temperaturilor scăzute.

Marca AURA oferă o varietate de modele de saci de dormit pentru a se potrivi diferitelor condiții meteorologice și activități. Linia lor de produse include saci de dormit de vară, pentru trei sezoane și de iarnă, asigurându-vă că puteți alege produsul potrivit pentru orice aventură în aer liber. În plus, AURA își proiectează sacii de dormit având în vedere o formă ergonomică, asigurând libertate de mișcare și confort în timpul somnului.

Un aspect important al filozofiei mărcii AURA este atenția acordată calității și detaliilor de fabricație. Fiecare sac de dormit este testat cu atenție în ceea ce privește durabilitatea, izolarea termică și respirabilitatea, pentru a se asigura că utilizatorii au parte de cea mai bună experiență de dormit în aer liber. AURA acordă o mare atenție detaliilor precum fermoarul, gluga reglabilă, finisajul antiderapant și altele care sporesc confortul și funcționalitatea produselor.

Extindere descriere Restrângere descriere