• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Dans

Nu găsim produse care să se potrivească cu oferta pe care ați selectat-o.

Începeți antrenamentul de dans cu Sportano 

Ai simțul ritmului și multă energie de rezervă? Atunci alege dansul ca sport preferat! La Sportano vi găsi cele mai bune accesorii și îmbrăcăminte pentru a asigura o libertate maximă de mișcare.  

Cu Sportano, începerea primului antrenament de dans, fie acasă sau în școli de dans, devine mai ușoară. 

Antrenament de dans: costumele și accesoriile necesare 

Antrenamentul de dans necesită nu numai multă energie, dar și echipamentul potrivit. Picioarele joacă rolul principal în dans, așa că trebuie să nu uiți să alegi pantofi ușori și potriviți. Dacă renunți la pantofi pentru că te antrenezi dansul contemporan, vei avea nevoie de pantofi de tip slingback din spandex, flexibili și rezistenți, care datorită tivului dublu, îți protejează picioarele de accidentări și îți asigură pașii. 

Îmbrăcămintea respirabilă este de asemenea esențială. Pantalonii ideali pentru dans dresuk din poliester cu o notă de elastan, care se potrivesc corpului și asigură libertatea de mișcare. Atunci când alegi partea superioară a costumului pentru dans, ar trebui să acorzi atenție și proprietăților sale de termoreglare. Un tricou obișnuit din bumbac nu va funcționa cu acest tip de efort fizic, așa că este mai bine să investești în tricouri și bluze din materiale cu uscare rapidă, care sunt foarte bune pentru a elimina umezeala și de asemenea, nu îți limitează mișcările și îți asigură un confort ridicat. Pe piață există tricouri cu și fără mâneci, care permit o libertate maximă de mișcare a brațelor persoanei care dansează. 

De asemenea, esențial pentru femeile care practică dansul este un sutien care să țină bustul sub control. Pentru acele dansatoare care practică zilnic zumba sau fatburning, un sutien sport din nailon sau poliester va fi perfect, în timp ce pentru acele femei care se mișcă în ritmul dansului contemporan la spectacole și pentru care, pe lângă confort, sunt importante și calitățile estetice, un sutien ceva mai lung și delicat, din elastan, va fi ideal.

Îmbrăcăminte și încălțăminte pentru dans 

Dansul necesită o libertate maximă de mișcare și, prin urmare, haine flexibile care să se potrivească siluetei tale chiar și în cele mai solicitante poziții. Hainele de dans ar trebui să se caracterizeze de asemenea, printr-o mare permeabilitate la aer, astfel încât să te simți proaspăt și mulțumit la fiecare pas pe care îl faci. Partea de sus a ținutei unei dansatoare ar trebui prin urmare, să includă un sutien sport și tricouri sau bluze mulate, de preferință sintetice, în care fiecare dansatoare va simți o libertate maximă de mișcare. 

Partea inferioară a hainelor de antrenament este formată din colanți elastici și ajustați, care subliniază fiecare mișcare a corpului sau din pantaloni scurți și fuste, ideale mai ales pentru dansurile latino-americane. 

Scopul principal al pantofilor de dans - pentru a controla ritmul și a păși cu încredere. Dacă ești la început de aventură cu dansul de fitness, orice încălțăminte sport bine ajustată, cu talpă plată și subțire, va fi perfectă pentru început, inclusiv pantofii de sport, care vor fi ideali pentru antrenamentul de zumba. Pantofii de dans latino, pe de altă parte, vor trebui să îndeplinească cerințe diferite și ar trebui să aibă cel puțin un toc mic, de preferință de tip flare. De asemenea, acești pantofi trebuie să aibă vârful deschis, tocurile acoperite și să fie confecționați din materiale de înaltă calitate, cum ar fi pielea. 

Accesorii de dans 

Vârfurile degetelor și genunchierele sunt cele mai importante accesorii care îi vor asigura siguranța dansatorului. Vârfurile degetelor vor proteja picioarele expuse la abraziune, iar genunchierele vor asigura siguranța în caz de căderi și mișcări bruște. 

Călcâiele transparente vor fi utile mai ales pentru dansatorii latino începători care au probleme de instabilitate. Astfel de suprapuneri vor crește tracțiunea și vor împiedica zgârierea ringului de dans. De asemenea, merită să luăm în considerare cumpărarea unei perii speciale pentru curățarea pantofilor de dans, care va face ca pantofii să arate ca noi și va menține o aderență excelentă pe toată durata lor de viață

Pentru a-ți transporta echipamentul de dans la sala de sport, ai nevoie și de o geantă specială. Merită să investești într-una cu cel puțin trei compartimente în care să poți pune pantofii, hainele, prosopul, băutura și cosmeticele, fără să îți faci griji că vei vărsa ceva sau că îți vei murdări hainele.

Extindere descriere Restrângere descriere