• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Nutrend

Activitatea companiei cehe Nutrend a început în 1993. Marca este specializată în producția de nutrienți și suplimente profesionale pentru sportivi. De-a lungul anilor, Nutrend a devenit unul dintre cei mai cunoscuți producători din industria de medicină sportivă și a câștigat popularitate mai ales în rândul persoanelor care fac exerciții fizice regulate în săli de sport și centre de fitness.  

Toate produsele de la Nutrend satisfac prin calitatea și proprietățile lor excelente mulți sportivi din întreaga lume. Brandul are în oferta sa produse precum: nutrienți, aminoacizi, creatină, batoane energetice, arzătoare de grăsimi și vitamine și minerale. De-a lungul istoriei sale, marca și-a extins în mod constant gama și a îmbunătățit tehnologiile utilizate în produsele sale, printre care se numără BioPerine, care este un extract de fructe de piper negru, Vinitrox, care este o combinație de diverși polifenoli, și Creapure, care este 100% creatină pentru o acțiune pozitivă. 

Din 2011, brandul folosește în producția sa apă arteziană de la izvorul Horsky Pramen, care se caracterizează prin claritate cristalină și mineralizare ridicată, îmbunătățind astfel și mai mult proprietățile produselor individuale. În plus, compania cooperează cu Asociația Poloneză de Atletism și cu Asociația Poloneză de Canotaj, susținând filozofia "fără dopaj", care se opune în mod activ folosirii dopajului de către sportivi.  

Extindere descriere Restrângere descriere