Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Șorturi de baie pentru bărbați

Șorturi de baie pentru bărbați - alegeți modelul potrivit pentru dvs. în magazinul Sportano.ro

Sărbători, sărbători, sărbători... Nu ne place cu toții această perioadă? O vacanta mult asteptata, o excursie la lac sau o excursie de weekend la mare sunt momentele in care dorim sa luam o pauza din viata de zi cu zi, sa ne relaxam si sa ne regeneram fortele. Una dintre modurile preferate de a petrece timpul în zilele calde este înotul în apă - fie în piscină, fie în apă deschisă. Pentru a te bucura din plin de aceste momente, este important să ai costumele de baie potrivite, care să fie nu doar confortabile, ci și stilate. Pantalonii scurți de baie pentru bărbați sunt una dintre cele mai populare opțiuni în rândul costumelor de baie pentru bărbați. La Sportano.ro, oferim pantaloni scurți de înot pentru bărbați de la mărci renumite precum Nike, Billabong, Oakley, Quiksilver și Rip Curl.

Selecția de pantaloni scurți de înot pentru bărbați - la ce să acordați atenție?

Atunci când alegeți pantaloni scurți de înot pentru bărbați, merită să acordați atenție mai multor aspecte importante. În primul rând, acestea ar trebui să ofere confort maxim în timpul scălării și a altor activități acvatice. Iată câțiva factori de care trebuie să luați în considerare atunci când alegeți pantaloni scurți de baie pentru bărbați:

 • Material – pantalonii scurți de înot pentru bărbați trebuie să fie confecționați dintr-un material care se usucă rapid pentru a evita senzația de țesătură umedă care aderă de corp. Materialul ar trebui să fie, de asemenea, flexibil și rezistent la întindere pentru a asigura libertatea de mișcare în timpul scăldatului și a altor activități acvatice.
 • Lungime - Pantalonii scurți de baie pentru bărbați vin într-o varietate de lungimi, de la foarte scurte la lungi. Lungimea pantalonilor scurti ar trebui să fie ajustată în funcție de activitatea pe care intenționați să o desfășurați în ei. Pantalonii scurti mai scurți sunt mai potriviti pentru înot și alte activități de apă mai intense, în timp ce pantalonii scurți de baie sunt mai potriviti pentru persoanele care doresc să facă plajă sau să petreacă timp la plajă.
 • Cut - pantalonii scurți de înot pentru bărbați vin în diverse croi, de la simplu și clasic la mai original și de designer. Tăieturile bine alese pot sublinia punctele forte ale siluetei, dar și pot ascunde deficiențele acesteia.
 • Culoare - pantalonii scurți de baie pentru bărbați sunt disponibili în multe culori și modele. Este important să alegeți o culoare care se potrivește stilului și preferințelor dumneavoastră individuale.
 • Caracteristici suplimentare - unii pantaloni scurți de baie pentru bărbați au caracteristici suplimentare, cum ar fi buzunare, talie reglabilă și slip încorporat. Totul depinde de nevoile și preferințele individuale.

Materiale, tehnologii și funcții suplimentare în pantalonii scurți de baie - la ce să acordați atenție?

Materialele din care sunt fabricați pantalonii scurți de înot pentru bărbați, precum și tehnologiile și funcțiile suplimentare, afectează nu numai aspectul lor, ci și confortul de utilizare și durabilitatea. În funcție de preferințele și nevoile dvs., merită să acordați atenție mai multor aspecte legate de materialele pantalonilor scurți de baie.

Tehnologii și caracteristici suplimentare

 • Elasticitatea și întinderea materialului - pantalonii scurți de înot pentru bărbați care se potrivesc bine trebuie să fie confecționați din material elastic și elastic, care să asigure libertate deplină de mișcare în timpul înotului și a altor activități în apă. Multe materiale populare, cum ar fi poliesterul, poliamida sau lycra, sunt caracterizate de astfel de proprietăți.
 • Rezistență la apă și radiații UV - materialul pantalonilor scurți de baie pentru bărbați trebuie să fie rezistent la apă și radiațiile UV, ceea ce poate afecta durabilitatea culorilor și starea generală a pantalonilor scurți. Merită să fiți atenți la etichetele producătorului pentru a verifica dacă materialul este rezistent la apa de mare sau la apa clorurată a piscinei.
 • Material cu uscare rapidă - atunci când alegeți pantaloni scurți de înot pentru bărbați, merită să acordați atenție dacă materialul se usucă rapid. Datorită acestui fapt, pantalonii scurți se vor usca după scurt timp după ieșirea din apă, ceea ce va crește confortul de utilizare.
 • Material respirabil - pantalonii scurți de înot pentru bărbați de bună calitate ar trebui să fie confecționați dintr-un material care să permită aerului să circule liber, ceea ce va preveni transpirația și disconfortul termic.
 • Durabilitate și rezistență la deteriorări mecanice - un aspect important al alegerii materialului pentru pantaloni scurți de înot pentru bărbați este, de asemenea, durabilitatea și rezistența la deteriorarea mecanică. Pantalonii scurți trebuie să fie fabricați din materiale rezistente la abraziune și umflături pentru a asigura o durată lungă de viață a produsului.
 • Ajustabil – unele modele de pantaloni scurți de înot pentru bărbați au un sistem de reglare care le permite să fie ajustate la nevoile și preferințele individuale ale utilizatorului. Poate fi, de exemplu, ajustare la talie sau la picioare, care permite o mai bună potrivire la silueta și sporește confortul la purtare.

Materiale

Un alt factor important de luat în considerare atunci când alegeți pantalonii scurți de baie pentru bărbați este materialul din care sunt fabricați. Materialul selectat corect va afecta confortul de utilizare, durabilitatea și rezistența pantalonilor scurti. Vă prezentăm mai jos cele mai frecvent utilizate materiale în producția de pantaloni scurți de înot pentru bărbați și caracteristicile acestora.

 • Poliester - este un material sintetic care se caracterizează prin durabilitate ridicată și rezistență la apă și radiații UV. Este un material foarte popular în producția de pantaloni scurți de baie, deoarece vă permite să obțineți diferite culori și modele.
 • Nailon - este un material ușor și durabil, care este perfect pentru producția de pantaloni scurți de înot pentru bărbați. Nailonul este rezistent la deteriorări mecanice și la apă, ceea ce permite utilizarea pe termen lung a pantalonilor scurti.
 • Elastan - este un material care se caracterizează prin elasticitate ridicată și se potrivește cu silueta. Elastanul este adesea adăugat la țesăturile din poliester sau nailon pentru a le crește elasticitatea și confortul.
 • Bumbacul - este un material natural care este folosit de bunăvoie în producția de pantaloni scurți de înot pentru bărbați. Bumbacul este moale și plăcut la atingere, dar nu este la fel de rezistent la apă precum materialele sintetice.
Extindere descriere Restrângere descriere