Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Standuri de covorașe pentru yoga

Suporturi pentru saltele de yoga în gama magazinului Sportano 

Practica modernă a yoga nu se limitează doar la asanas și meditație, ci și la accesorii care o vor face mai confortabilă. Un astfel de accesoriu care câștigă în popularitate este suportul pentru saltea de yoga.

De ce să aveți un suport pentru saltele? 

Covorașele de yoga sunt esențiale pentru mulți practicanți, dar depozitarea lor poate fi o provocare, mai ales în spații mici sau în studiourile de yoga. Un suport pentru saltele face o utilizare eficientă a spațiului, protejând salteaua de încrețituri și prelungindu-i durata de viață prin asigurarea unei circulații adecvate a aerului. În plus, un suport ales corespunzător poate deveni un plus estetic plăcut pentru un spațiu de practică.

Construcția și materialele suportului: durabilitatea se îmbină cu estetica 

Atunci când vă gândiți la un suport pentru saltele de yoga, nu numai funcționalitatea este esențială, ci și estetica și durabilitatea. În lumea yoga, unde armonia și echilibrul joacă un rol esențial, suportul potrivit nu trebuie doar să își îndeplinească funcția principală, ci și să se integreze și să pună în valoare spațiul.

Materialele utilizate la fabricarea standurilor sunt la fel de importante ca și construcția acestora. Oțelul inoxidabil și aluminiul sunt alegeri populare datorită rezistenței lor și rezistenței la coroziune. Aceste metale oferă o construcție durabilă care va rezista la mulți ani de utilizare intensivă. Cu toate acestea, nu doar durabilitatea lor pledează pentru alegerea acestor materiale, ci și aspectul modern și minimalist pe care îl aduc unui spațiu.

Lemnul, pe de altă parte, este alegerea celor care caută un aspect mai natural și mai cald. Standurile din lemn nu numai că sunt durabile, dar aduc și un element pământesc spațiului, care este atât de apreciat în practica yoga.

Designul standului joacă, de asemenea, un rol esențial. Forma standului trebuie să reflecte funcția sa, dar în același timp să fie plăcută din punct de vedere estetic. Standurile cu linii simple și un design minimalist sunt adesea alese pentru spațiile moderne, în timp ce cele cu un design mai tradițional se pot potrivi camerelor clasice de yoga.

Este important ca combinația de materiale și designul standului să creeze un ansamblu armonios care să fie nu numai practic, ci și estetic, îmbogățind spațiul destinat practicii yoga.

Tipuri de rafturi: de la suporturi de podea la modele suspendate 

Ca răspuns la nevoile diverse ale pasionaților de yoga, piața oferă multe tipuri de rafturi pentru saltele. Alegerea raftului potrivit depinde de spațiul care urmează să fie utilizat, de numărul de saltele care urmează să fie depozitate și de preferințele individuale.

Standurile de podea sunt soluția cea mai tradițională și populară. Acestea se caracterizează prin construcția lor stabilă, adesea cu rafturi orizontale sau bare pentru plasarea covorașelor. Acestea sunt ideale pentru spațiile în care există suficient spațiu pe podea. Acestea permit accesul ușor la covorașe și uscarea rapidă după spălare.

Modelele suspendate sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să profite la maximum de spațiul vertical. Acestea pot fi montate pe perete sau pe tavan și permit agățarea covorașelor pe verticală, ceea ce este deosebit de benefic pentru spațiile mici. Suspendarea covorașului accelerează, de asemenea, uscarea și ajută la menținerea curățeniei.

Alte tipuri mai specifice de rafturi includ rafturi cu mai multe niveluri pentru depozitarea simultană a mai multor saltele sau versiuni mobile pe roți care permit mutarea cu ușurință a setului de saltele atunci când este necesar.

Indiferent ce alegeți, este important ca suportul să fie fabricat din materiale durabile și să aibă o construcție stabilă. Suportul potrivit nu numai că ajută la organizarea spațiului, dar are grijă și de covor, prelungindu-i durata de viață.

Extindere descriere Restrângere descriere