Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Accesorii pentru îmbrăcăminte de fitness

Accesorii pentru antrenament - obțineți-le corect cu magazinul Sportano 

Șepcile de baseball, mănușile de antrenament și o serie de alte accesorii funcționale pot fi găsite în categoria Accesorii de antrenament de pe Sportano.ro. În magazinul nostru de sport am adunat produse de la liderii din domeniul echipamentelor și accesoriilor de antrenament, cum ar fi Bushido, Nike sau Pitbull West Coast, care sunt recunoscute de profesioniștii și pasionații de sport din întreaga lume. 

Cu ce accesorii de antrenament merită să vă echipați?

Principala sarcină a accesoriilor de antrenament este de a spori confortul exercițiilor fizice în sala de sport sau în aer liber, protejând, de exemplu, împotriva abraziunilor dureroase care rezultă din utilizarea de sarcini grele, a vântului sau a efectelor supraexpunerii la soare. 

Șapcă de baseball 

Populara șapcă de baseball ar trebui să vă completeze garderoba de accesorii pentru antrenament dacă alergați, mergeți cu bicicleta, sunteți pasionat de drumeții și drumeții montane sau jucați tenis. Atunci când faceți exerciții fizice pe un teren expus într-o zi călduroasă, o șapcă de baseball vă va proteja eficient capul de razele soarelui, compensând, de exemplu, riscul de accident vascular cerebral. De asemenea, va ajuta la evitarea disconfortului provocat de transpirația excesivă, șepcile de baseball au în interior o curea din material textil (de exemplu, microfibră) și panouri de ventilație laterale din material textil cu ochiuri.  

Bandă pentru formare 

Un substitut excelent pentru o pălărie atunci când alergați, faceți nordic walking, drumeții sau mergeți cu bicicleta în zilele mai reci sau pe vânt slab. O bentiță nu numai că menține confortabile tâmplele, urechile și fruntea (protejând astfel împotriva frigului, de exemplu), dar absoarbe eficient transpirația. Pentru perioada de toamnă/iarnă, este indicat să alegeți modele din materiale termoactive sau din fleece cu adaos de ioni de argint (protecție bacteriană), în timp ce bentițele din bumbac pot fi folosite în zilele mai calde.  

Șpagă multifuncțională 

Poate funcționa, de exemplu, ca eșarfă, căciulă, cagulă sau mască, în funcție de necesități și de condițiile meteorologice, ceea ce îl face potrivit pentru orice anotimp al anului și indiferent de tipul de activitate fizică. Șnurul multifuncțional pentru bivolițe este fabricat din materiale cu uscare rapidă și respirabile, care oferă, de asemenea, protecție UV.  

Mănuși de antrenament  

Mănușile de antrenament îmbunătățesc aderența (de exemplu, a halterelor sau a ganterelor) și evită abraziunile, calusurile sau bătăturile rezultate în urma exercițiilor fizice cu impact puternic. Modelele de antrenament de forță sunt de obicei fabricate din piele și au velcro reglabil în jurul încheieturii mâinii pentru a reduce riscul de întindere sau rănire a încheieturii mâinii. Mănușile de fitness sunt confecționate din materiale ușoare și respirabile, au inserții de gel sau spumă (pentru un confort sporit atunci când faceți exerciții fizice cu încărcături sau cu mâinile așezate pe ringul de dans) și bucle între degete pentru a le îndepărta ușor. 

Șepci de baseball sau mănuși de antrenament - cum alegi accesoriile potrivite pentru antrenament?

Pentru ca accesoriile de antrenament să își facă treaba, acestea trebuie selectate în funcție de utilizarea preconizată, de nevoile individuale și de parametri. Asigurați-vă că aveți mărimea potrivită - verificați cu atenție tabelele de mărimi ale producătorului pentru a evita disconfortul provocat, de exemplu, de alunecarea materialului de pe mână sau de pe cap. 

Pentru o șapcă de baseball, căutați posibilitatea de a schimba unghiul vizierei și de a o plia/desface cu ușurință, fără a compromite forma finală a caschetei. Dacă sunteți pasionat de înregistrarea exploatărilor sportive, căutați posibilitatea unui accesoriu special pentru o cameră de sport pe partea din față a capacului. 

Atunci când vă decideți asupra mănușilor de antrenament, asigurați-vă că acestea au un sistem anti-alunecare și o amortizare adecvată (o căptușeală specială ar trebui să fie plasată în mijlocul mâinii) sub formă de gel sau inserții de cauciuc. 

Atunci când alegeți accesorii de antrenament, optați pentru materiale termoactive de înaltă calitate (de exemplu, lână merino) sau accesorii precum panouri de ventilație cu plasă. Acest lucru va crește confortul antrenamentului dumneavoastră, garantând, printre altele, o absorbție adecvată a umezelii. 

Extindere descriere Restrângere descriere