• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Geci pentru fitness

Jachete de antrenament: confort deosebit în aer liber de la Sportano.ro

Asigură confortul termic în timpul antrenamentelor în aer liber pe vreme capricioasă, protejând eficient împotriva vântului, ploii și frigului. Jachetele de antrenament din magazinul Sportano.ro sunt îmbrăcăminte sportivă de încredere, cu sisteme inovatoare care garantează funcționalitatea și adaptarea la nevoile atât ale profesioniștilor, cât și ale începătorilor în antrenamentele în aer liber.   

Ce jachetă de antrenament să alegeți? Sfaturi

Înainte de a alege un anumit model de jachetă de antrenament, luați în considerare pentru ce tip de exerciții va fi folosită. Alergare sau ciclism? Optați pentru o croială ajustată, guler înalt, manșete largi cu nervuri și găuri pentru degetul mare (pentru a menține materialul la locul lui), elemente reflectorizante (pentru vizibilitate) și buzunare cu fermoar (pentru micile lucruri esențiale).   
Efectuați antrenamente funcționale, de intervale sau generale în aer liber sau practicați trekking? Asigurați-vă că jacheta de antrenament este reglabilă pentru o potrivire perfectă și că are o glugă reglabilă (detașabilă sau subțire, rulată în guler). De asemenea, aveți grijă la fermoarele impermeabile sau laminate și la panourile de ventilație (de exemplu, sub brațe). Pentru vară, optați pentru o jachetă de ploaie sau un hanorac ușor (de exemplu, softshell), în timp ce iarna va fi mai eficientă o jachetă izolată cu o respirabilitate ridicată.  
Un aspect important atunci când cumpărați o jachetă de antrenament este materialul din care este confecționată. Poliesterul este durabil, vă ține de cald, nu absoarbe umezeala, nu se încrețește, este rezistent la UV și ușor de curățat. În schimb, poliamida și acrilicul se usucă rapid, sunt mai rigide decât poliesterul și mai rezistente la deteriorări. Merită să alegeți o jachetă de antrenament cu un amestec de țesături, cum ar fi elastan, spandex sau lycra, pentru o potrivire perfectă.  
Pentru o jachetă de antrenament care oferă o protecție excelentă împotriva intemperiilor, optați pentru un model cu membrană GORE-TEX®, care garantează o protecție impermeabilă, respirabilă și rezistentă la vânt. Un tratament durabil DWR (Durable Water Repellent) este, de asemenea, o opțiune excelentă, creând un strat hidrofug și durabil pe țesătură care împiedică apa să pătrundă în țesătură.  

Jachete de antrenament pentru femei și bărbați 

Asigurați-vă că alegeți mărimea potrivită pentru jacheta de antrenament - un articol de îmbrăcăminte prea larg sau prea strâns își va pierde funcționalitatea. De asemenea, nu uitați principiul "cepei" și luați în considerare necesitatea unui strat suplimentar mai gros sau mai subțire sub jachetă. 

Jachete de antrenament pentru femei  

Jachetele de antrenament pentru femei tind să fie slim-fit, ceea ce permite o potrivire bună și libertate de mișcare. Modelele pentru femei sunt disponibile într-o gamă largă de culori, fie monocolore cu logo-ul producătorului, fie multicolore cu diverse modele, ceea ce le face ușor de asortat cu restul hainelor de antrenament. Jachetele din poliamidă, în special, sunt disponibile în culori saturate. Pe de altă parte, cele cu fibre acrilice nu sunt predispuse la deformare.  
O jachetă de antrenament cu fermoar cu două direcții, adică una care poate fi desfăcută atât din partea de sus, cât și din partea de jos, este o soluție funcțională care vă permite să măriți sau să micșorați ventilația în mod rapid și convenabil.   

Jachete de antrenament pentru bărbați  

Jachetele de antrenament pentru bărbați sunt, de obicei, în culori mai închise și mai închise (de exemplu, negru, maro, gri, albastru marin sau verde sticlă), astfel încât să se vadă mai puțin murdăria. Pentru îmbrăcămintea sport pentru bărbați, panourile de ventilație (de exemplu, pe spate sau sub brațe) asigură o bună circulație a aerului, iar spatele prelungit (util mai ales pentru cicliști și alergători) este practic. Alegeți o jachetă ușoară care se pliază ușor, astfel încât să o puteți depozita într-un rucsac mic atunci când vremea se îmbunătățește.  
Pe Sportano.ro am adunat cele mai bune jachete de antrenament pentru bărbați și femei de la producătorii de top de îmbrăcăminte sportivă, care nu vor dezamăgi practicantul de exerciții fizice pe vreme capricioasă, în orice perioadă a anului. 

Extindere descriere Restrângere descriere