Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Biciclete staționare orizontale

Biciclete staționare orizontale - alegeți modelul potrivit în magazinul Sportano 

Căutați un aparat de antrenament adecvat care să nu vă forțeze spatele? Bicicleta staționară orizontală devine din ce în ce mai populară și este o alternativă la bicicleta staționară verticală. În primul rând, vă permite să faceți exerciții într-o poziție confortabilă semi-reclinată. Aceasta ameliorează tensiunea articulațiilor și a coloanei vertebrale, ceea ce o face potrivită pentru persoanele în vârstă, pentru persoanele supraponderale și pentru cei care se confruntă cu probleme de sănătate. La Sportano, oferim biciclete staționare orizontale de înaltă calitate de la mărci profesionale precum Kettler, Matrix, Life Fitness, Technogym, Schwinn, SportsArt și Nautilus. Vă vom dota cu modelul potrivit pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră în ceea ce privește dimensiunea, funcția sau performanța.  

Bicicleta staționară orizontală - beneficii și efecte. Ce mușchi lucrezi? 

Bicicleta staționară orizontală este echipată cu un scaun mare cu spătar și mânere speciale pe laterale, care vă permit să vă mențineți și să vă îmbunătățiți poziția în timpul antrenamentului. Volantul și pedalele sunt amplasate în față, astfel încât șaua se află în spate, într-o poziție semi-reclinată. Această soluție garantează o presiune mai mică asupra coloanei vertebrale și protejează regiunea lombară. Merită să știm că dispozitivul este conceput practic pentru toată lumea și poate fi folosit cu succes și de persoanele în vârstă, de cei care sunt supraponderali sau care suferă de afecțiuni ale coloanei vertebrale. Mersul pe o bicicletă culcată crește capacitatea corpului, ceea ce îmbunătățește circulația și, folosind un program de antrenament adecvat, arde țesutul adipos. Atunci când folosiți acest aparat, mușchii picioarelor și cei abdominali lucrează cel mai mult, consolidând astfel părțile musculare individuale.  

Dacă vă întrebați, bicicletă staționară orizontală sau verticală, acestea diferă cel mai mult în designul utilizat. Versiunea verticală nu este recomandată persoanelor cu afecțiuni ale coloanei vertebrale și, de asemenea, unele modele devin inconfortabile în timpul utilizării prelungite. 

Cum aleg bicicleta staționară orizontală potrivită? 

Atunci când alegeți modelul potrivit de bicicletă staționară, trebuie să acordați atenție mecanismului de rezistență. Există în principal biciclete magnetice, în care reglați rezistența cu ajutorul unui cadran sau al unui computer, și biciclete electromagnetice. Un alt parametru important este greutatea volantului, cu cât volantul este mai greu, cu atât poate fi generată o sarcină mai mare. Pentru începători, modelele cu o greutate a roților de 6-8 kg sunt cele mai bune, dar puteți găsi, desigur, modele cu valori mai mari. O bicicletă staționară orizontală vine adesea cu caracteristici suplimentare, cum ar fi un computer sau un panou de control. Cu siguranță, un ecran încorporat nu numai că face antrenamentul mai plăcut, dar vă permite și să controlați cei mai importanți parametri - nu numai timpul de antrenament, distanța, pulsul sau numărul de calorii arse. Computerele moderne au programe de instruire încorporate și permit, de asemenea, conectarea prin Bluetooth sau Wi-Fi.  

Este important de știut că o bicicletă culcată este o opțiune mult mai mare decât o bicicletă staționară. Nu numai că ocupă mai mult spațiu, dar este și mai greu. Cu toate acestea, unii producători folosesc roți speciale de transport sau componente suplimentare care permit deplasarea dispozitivului oriunde.  

Bicicleta staționară recumbent - ce marcă să alegeți? 

Magazinul nostru de sport vă oferă biciclete staționare orizontale de înaltă calitate de la mărci precum Schwinn, Technogym Matrix, Life Fitness, Nautilus sau SportsArt. La Sportano, veți găsi o bicicletă staționară orizontală profesională Kettler cu diverși parametri și un panou de control intuitiv, cu posibilitatea de a selecta modul și programul de antrenament adecvat. Șaua ergonomică și confortabilă permite reglarea pe mai multe niveluri. Bicicleta staționară Schwinn, pe de altă parte, are un panou de control și 16 niveluri de reglare a rezistenței, precum și posibilitatea de a se conecta la aplicațiile de antrenament prin intermediul rutelor virtuale. Scaunul confortabil reglabil și pedalele antiderapante asigură confort și siguranță.  

Profitați de serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți pentru a vă ajuta să alegeți dispozitivul potrivit, iar dacă acesta nu vă satisface așteptările, puteți returna echipamentul timp de până la 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere