Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Tuburi de zmeu

Zmee Tube - cea mai bună alegere la Sportano.ro

În kitesurfing, totuși zmeele tub au devenit din ce în ce mai populare în ultima vreme . În comparație cu zmeele tradiționale cu arc, zmeele cu tub au mai multă stabilitate și control, ceea ce le face ideale pentru manevre mai avansate. La Sportano.ro avem o gamă largă de zmee tuburi de la mărci profesionale precum Nobile, DUOTONE, Cabrinha, F-ONE și CrazyFly.

Cum funcționează un zmeu tub în kitesurfing

Zmeul tub funcționează într-un mod similar cu zmeul tradițional cu arc. În momentul în care vântul lovește suprafața sa, zmeul se ridică în aer. Cu toate acestea, în cazul unui zmeu tub, această suprafață este îndoită într-o formă de tub, ceea ce permite un control mai bun și o stabilitate în condiții meteorologice mai dificile. În plus, un zmeu tub are de obicei mai puține linii, ceea ce îl face mai ușor de manevrat și manevrat.

Ce materiale fac zmeele tubulare o alegere excelentă?

Principalul material folosit pentru fabricarea zmeelor tubulare pentru kitesurf este poliesterul. Poliesterul este ușor, durabil și flexibil, ceea ce îl face ideal pentru fabricarea zmeelor. În plus, poliesterul este rezistent la apă și radiațiile UV, ceea ce asigură o viață mai lungă a zmeului.

Un alt material care este adesea folosit la fabricarea zmeelor tubulare este nailonul. Nailonul este durabil și rezistent la rupere, ceea ce îl face un material ideal pentru zmeu. În plus, nailonul are o suprafață netedă, care îmbunătățește aerodinamica zmeului și îi permite să atingă viteze mai mari.

Pentru zmeele tubulare mai avansate, materiale precum Dacron sau Spectra sunt, de asemenea, adesea folosite. Dacronul este un material foarte durabil care face față bine presiunii și încărcăturii, fiind în același timp ușor. Spectra, la rândul său, este unul dintre cele mai puternice materiale care este folosit în producția de zmee. Este rezistent la rupere și tăiere pentru o viață mai lungă a zmeului.

Pe lângă materialele utilizate la fabricarea pânzelor, zmeul tub constă și din alte componente, cum ar fi linii, ochiuri, dispozitive de tensionare și un sistem de clic. Aceste componente sunt de obicei realizate din materiale plastice, cum ar fi poliamidă sau ABS, pentru rezistență și rezistență la intemperii.

Tube kitesurfing vs kitesurfing tradițional - care merită ales

Zmeele cu tub pentru kitesurfing sunt din ce în ce mai populare printre kitesurferii datorită stabilității, controlabilității și durabilității lor. De ce să alegeți un zmeu tub pentru kitesurfing?

  • Stabilitate și controlabilitate - zmeul tub este caracterizat printr-o stabilitate mai mare decât zmeele tradiționale cu arc, ceea ce îl face ideal pentru începători și cei avansați . Zmeul tub are o formă tubulară care oferă o suprafață aerodinamică mai mare, făcându-l mai controlabil și mai stabil în condiții meteorologice dificile;
  • Durabilitate - Zmeele cu tub sunt de obicei realizate din materiale durabile precum poliester, nailon, Dacron sau Spectra, ceea ce le face mai durabile și mai rezistente la deteriorare decât zmeele tradiționale cu arc. Acest lucru face zmeele tub mai durabile și pot dura mai mult;
  • Manevrare mai ușoară - Un zmeu tub are de obicei mai puține linii decât zmeele tradiționale cu arc, ceea ce îl face mai ușor de manevrat și manevrat. În plus, zmeul cu tub este mai simplu în construcție, ceea ce îl face mai ușor de întreținut și reparat;
  • Eficiență - Zmeul cu tub are de obicei o amprentă mai mică decât zmeele tradiționale cu arc, dar datorită formei și aerodinamicii sale, este capabil să atingă viteze și putere similare. Datorită acestui fapt, kitesurfing- ul cu un zmeu tub vă permite să efectuați diverse manevre și sărituri, ceea ce îl face o alegere interesantă pentru kitesurferii de toate nivelurile;
  • Siguranță - Zmeul cu tub oferă mai multă siguranță atunci când faceți kitesurfing , deoarece este mai stabil și mai controlabil. În plus, un zmeu tub este de obicei echipat cu un sistem de siguranță care permite reducerea rapidă și sigură a puterii zmeului în cazul unei schimbări bruște a condițiilor meteo sau a unei situații de urgență.
Extindere descriere Restrângere descriere