• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Lenjerie de ciclism

Produse: 5

View as
  1. Tricou termic pentru bărbați ASSOS Summer NS alb P11.40.428.57
    305,99 RON
    M (I) L-XL (II) XLG-TIR (II)

    3

Pulovere de ciclism - alege modelul potrivit în magazinul Sportano 

Hanoracul de ciclism este o piesă de îmbrăcăminte esențială care este responsabilă pentru evacuarea adecvată a umidității către exterior. Se caracterizează prin croiala dreaptă și bine adaptată la corp, asigurând astfel un nivel maxim de confort. În categoria treninguri de ciclism din magazinul de sport Sportano, veți găsi modele de înaltă calitate de la producători renumiți precum POC, Santini sau ASSOS. Cu noi, vă veți echipa cu produse atât pentru bărbați, cât și pentru femei, asigurând o absorbție excelentă a umezelii, confort și confort termic chiar și în timpul mai multor ore de pedalat.

Când merită să investești într-un hanorac de ciclism? 

Un hanorac de ciclism, după cum sugerează și numele, este o piesă de îmbrăcăminte care are rolul de a evacua umezeala din corp. Este cel mai adesea un tricou cu mânecă scurtă sau fără mâneci și se potrivește perfect pe piele, conformându-se corpului. În plus, garantează confortul atunci când este purtat și se asigură că mirosul neplăcut creat pe piele nu crește. Conceput pentru a elimina eficient transpirația în timpul unei călătorii intense. Materialul este suficient de elastic pentru a se potrivi perfect în jurul corpului, având în același timp ochiuri sau panouri speciale pentru a ventila. Hanoracul de ciclism poate fi purtat liber sub un tricou de ciclism sau un hanorac, iar construcția sa îl face să fie confortabil și să lase pielea uscată. În plus, purtarea unui hanorac de ciclism asigură menținerea temperaturii corecte a corpului. De asemenea, este o idee bună să purtați un hanorac de ciclism în timpul exercițiilor fizice intensive în aer liber sau chiar în timpul drumețiilor, deoarece vă împiedică să vă răciți și să vă fie frig.

Alegerea treningurilor de ciclism potrivite 

În primul rând, atunci când alegeți un hanorac de ciclism, acordați atenție materialului de construcție, unde domină de obicei țesăturile artificiale și întinderea maximă. În comparație cu bumbacul, aceștia elimină mult mai bine umezeala în exterior și se usucă mai repede. În plus, acestea au avantajul că izolează bine și oferă confort termic. Pantalonii de trening sunt, prin urmare, ideali pentru orele lungi de călărie sau în timpul anotimpurilor de tranziție. Acest tip de îmbrăcăminte este practic o a doua piele pentru ciclist, așa că ar trebui să fie proiectată cu o construcție fără cusături care să protejeze împotriva iritațiilor și a frecărilor.

Hanoracul trebuie să fie bine ajustat, suficient de strâns, dar suficient pentru a nu comprima corpul în timpul purtării și al călătoriei. Alegeți modelele care sunt realizate din materiale elastice și care au zone de plasă pentru o mai bună circulație a aerului. Dacă sunteți în căutarea produsului potrivit, un hanorac de ciclism pentru femei și un hanorac de ciclism pentru bărbați diferă doar prin croială și croială, dar au aceeași sarcină - ar trebui să elimine eficient umezeala spre exterior.  

Mărci care oferă treninguri de ciclism 

În gama din magazinul Sportano.ro veți găsi treninguri de ciclism de înaltă calitate de la mărci renumite precum POC, Santini sau ASSOS. La noi veți fi echipat cu modele concepute pentru bărbați și femei, cu o construcție fără sudură sau netedă. Aceștia sunt confecționați din materiale elastice care elimină perfect și umiditatea. Dacă nu știți ce model să alegeți, apelați la serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți pentru a vă ajuta să alegeți produsul potrivit.  

Extindere descriere Restrângere descriere