Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Accesorii marsupii

Accesorii de transport în magazinul Sportano 

Suporturile pentru drumeții sunt echipamente indispensabile pentru familiile active care doresc să împărtășească pasiunea pentru aventurile în natură și cu cei mici. Pentru a asigura un confort și o siguranță maxime pentru copil, precum și confortul purtătorului, este important să echipați cărucioarele cu accesoriile potrivite. De la copertine de protecție împotriva soarelui și a ploii la covorașe izolante, de la sisteme de hidratare la centuri de siguranță reglabile, fiecare dintre aceste elemente joacă un rol esențial în crearea unui mediu sigur și confortabil pentru copil în timpul expedițiilor comune. 

Copertină de transport: protecție împotriva soarelui și a ploii 

Baldachinul pentru transportul bebelușului este un accesoriu cheie care oferă protecție eficientă împotriva soarelui și a ploii pentru cei mici în timpul excursiilor. Scopul său principal este de a proteja pielea delicată a bebelușului de razele UV dăunătoare și de a oferi adăpost de ploile neașteptate. Baldachinele sunt de obicei fabricate din materiale ușoare, dar durabile, cum ar fi țesături impermeabile cu acoperiri UV care blochează eficient razele soarelui și protejează împotriva umidității.

O caracteristică importantă a copertinelor de transport este ușurința cu care se montează și se demontează, permițând adaptarea rapidă a transportatorului la condițiile meteorologice în schimbare. Acestea sunt adesea echipate cu elemente elastice sau cu sisteme de prindere Velcro, ceea ce le face ușor de reglat și de fixat în siguranță pe cărucior. În plus, aceste copertine au adesea panouri transparente, astfel încât copilul să poată observa împrejurimile, iar părintele să mențină contactul vizual cu micuțul său.

Covoare și huse izolante: sporesc confortul și siguranța copiilor 

Covorașele izolante și husele pentru cărucioare de călătorie joacă un rol important în asigurarea confortului și siguranței suplimentare pentru copil. Covorașele izolatoare oferă un strat moale între corpul copilului și structura căruciorului, ceea ce este deosebit de important pe vreme rece, protejând împotriva frigului și oferind căldură. Acestea sunt de obicei fabricate din materiale moi, tactile și hipoalergenice, care sunt delicate cu pielea bebelușului.

Pe de altă parte, husele oferă un strat suplimentar de protecție în cazul condițiilor meteorologice nefavorabile, cum ar fi vântul, ploaia sau soarele puternic. Realizate din materiale impermeabile și rezistente la vânt, aceste huse asigură faptul că copilul dumneavoastră rămâne uscat și protejat de condițiile meteorologice schimbătoare. De asemenea, acestea au adesea caracteristici suplimentare, cum ar fi ferestre de ventilație sau clape blocabile, care vă permit să reglați fluxul de aer și să ajustați nivelul de protecție.

În ambele cazuri, covorașele și husele izolante sunt concepute pentru a fi ușor de asamblat și curățat, ceea ce este esențial pentru menținerea igienei și a confortului în timpul călătoriei. Designul lor modular permite adaptarea ușoară la diferite modele și dimensiuni de cărucioare, ceea ce le face o soluție versatilă pentru părinții care petrec timp activ în natură cu copiii lor.

Sisteme de hidratare pentru cărăuși: menținerea hidratării în timpul excursiilor 

Hidratarea corespunzătoare este esențială în timpul drumețiilor lungi, în special atunci când ne luăm copiii într-o expediție. Sistemele de hidratare pentru cărucioare sunt concepute pentru a facilita accesul copilului și al adultului la apă fără a fi nevoiți să se oprească și să caute o sticlă. Astfel de sisteme constau, de obicei, dintr-un rezervor situat într-un buzunar special al căruciorului și un tub cu o gură care poate fi ușor ajustată la înălțimea copilului.

Rezervoarele purtătoare au adesea straturi izolatoare care mențin temperatura apei, indiferent de condițiile externe. Acest lucru este important în special în zilele caniculare, când apa rece poate oferi ușurare, precum și în zilele mai reci, pentru a evita riscul de a bea un lichid prea rece. Tuburile sunt de obicei realizate din material flexibil, care permite poziționarea și ajustarea ușoară în funcție de copil și părinte. În plus, multe sisteme de hidratare sunt echipate cu piese bucale cu supape pentru a preveni scurgerea lichidului.

Bare de siguranță reglabile: potrivire și protecție pentru copilul dumneavoastră 

Siguranța bebelușului în cărucior este prioritatea oricărui părinte. Curelele de siguranță reglabile de pe suporturile de călătorie asigură poziționarea sigură și stabilă a bebelușului, în timp ce acesta încă se potrivește confortabil în suport. Aceste curele sunt concepute pentru a distribui uniform greutatea bebelușului, ceea ce este important nu numai pentru siguranță, ci și pentru confortul bebelușului și al purtătorului.

Curelele de siguranță de înaltă calitate din port-bebe sunt de obicei căptușite și moi pentru a preveni frecarea pielii bebelușului, fiind în același timp suficient de puternice și durabile pentru a rezista mișcărilor și greutății bebelușului. Posibilitatea de a regla lungimea și înălțimea curelelor este esențială, deoarece permite adaptarea căruciorului la înălțimea și greutatea bebelușului, precum și la diferite poziții de ședere sau culcare.

În plus, unele cărucioare oferă sisteme suplimentare de fixare, cum ar fi curele transversale sau centuri transversale, care asigură o stabilizare și mai bună și distribuie greutatea bebelușului uniform pe șoldurile și umerii adultului. Acest lucru le permite părinților să se bucure de confort și de mai puțină tensiune în timpul plimbărilor sau drumețiilor lungi.

Extindere descriere Restrângere descriere