Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Dispozitive electronice pentru pescuit

Electronice de pescuit și ambarcațiuni cu momeală pe Sportano.ro

Combinarea pasiunii și a tehnologiei este o modalitate excelentă de a pescui cu succes. Gadgeturile electronice pentru pescari, cum ar fi bărcile de pescuit cu momeală, fishfinders și indicatoarele de mușcături de la mărci precum Deeper, JRC și RidgeMonkey disponibile la Sportano garantează calitatea și succesul în fiecare partidă de pescuit! 

O barcă de momeală pentru pescarii profesioniști

O barcă pentru momeli este o piesă de echipament care vă permite să aruncați cu precizie momeala într-un corp de apă. Aceste gadgeturi controlate de la distanță pentru pescari diferă semnificativ în ceea ce privește funcționalitatea, ceea ce vă permite să alegeți un dispozitiv în funcție de nevoile dvs. La ce ar trebui să acordați atenție atunci când alegeți o barcă de momeală? 

Capacitatea ambarcațiunii cu momeală 

Cantitatea de alimente care poate încăpea în cameră variază de obicei de la 1 kg până la 5 kg. Cu toate acestea, o capacitate de încărcare mai mare afectează dimensiunea unității. Acest lucru trebuie luat în considerare atunci când planificați spațiul din portbagajul mașinii dumneavoastră. 

Care este raza de acțiune a unei ambarcațiuni cu momeală?

Modelele mai simple pot naviga, de obicei, în jur de 500 m, iar cele mai avansate mult mai mult. Cei care se gândesc ce ambarcațiune cu momeală să cumpere ar trebui să acorde atenție și senzorului de distanță. 

Barca cu momeală - viteză și sincronizare

Viteza unei ambarcațiuni cu momeală este de obicei între 1 și 3 m/s. În funcție de cât timp plutește echipamentul la viteza maximă, durata maximă de viață a bateriei variază. De obicei, durează aproximativ 2-3 ore

Volumul ambarcațiunii cu momeală

O barcă de pescuit cu momeală este o mare comoditate pentru pescarii de crap și o alternativă bună la pescuitul cu aruncarea momelei. Barca de pescuit este o alternativă excelentă la aruncarea momelei și poate fi folosită pentru a duce momeala la ținta pescarului fără probleme. La majoritatea modelelor, motoarele sunt optimizate astfel încât nivelul de zgomot să fie cât mai redus posibil. Deci, merită să acordați atenție dispozitivelor cu motoare fără perii

Bărci de pescuit și siguranță

Pentru a evita pierderea manevrabilității și, poate, a uneltelor valoroase, este o idee bună să optați pentru o barcă de pescuit cu momeală cu o funcție de pilot automat GPS. Acesta vă permite să vă salvați locațiile de pescuit și, astfel, să vă returnați echipamentul. Tot ce trebuie să faceți este să selectați ulterior opțiunea corespunzătoare de pe telecomandă, iar unitatea va naviga în același loc. De asemenea, iluminarea este utilă pentru a localiza echipamentul de la distanță, în special după lăsarea întunericului. 

Modelele mai puțin avansate vă permit, de obicei, doar să aruncați momeala într-un loc ales. O barcă cu groundbait cu un fishfinder va ajuta, în plus, la alegerea unui loc optim pentru a-l pune pe fund și la localizarea zonei de hrănire a peștilor, iar în combinație cu modulul de navigație GPS va fi și mai eficient. 

Gadgeturi electronice pentru pescari 

O barcă de pescuit cu momeală este doar una dintre numeroasele piese de echipament care vă ajută să prindeți pește. Printre gadgeturile pentru pescari se numără, de asemenea, fishfinders, balize și powerbanks

Sonar de pescuit

Cu ajutorul modulelor Bluetooth sau WiFi, sondele se pot conecta prin intermediul aplicațiilor la smartphone-urile Android și iOS și pot afișa locul unde este reflectat semnalul, adică unde este detectat fundul sau peștii, de exemplu. 

Powerbank pentru pescar

Un powerbank pentru pescar ar trebui să fie rezistent la apă și la posibile căderi. Pentru a evita transportul cablurilor, merită să fiți atenți dacă powerbank-ul are încărcare inductivă (wireless). Unele modele de smartphone-uri pot fi încărcate în acest mod convenabil. 

Indicator electronic de declanșare

Indicatorii de mușcături sunt gadgeturi pentru pescari care se montează pe un stand sau pe un suport de crap. Atunci când un pește începe să muște, dispozitivul emite un sunet. Alte accesorii utile includ LED-uri pentru pescuitul pe timp de noapte și o memorie a loviturilor care vă permite să știți când ați prins un pește după un timp. 

Extindere descriere Restrângere descriere