Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Standuri și suporturi de crap

Rafturile pentru crap și suporturile pentru tije de la Sportano.ro oferă

Trepiedurile de crap de la Sportano.ro sunt articole atent selectate de către experți în domeniul pescuitului la crap. Produsele mărcilor mondiale vor satisface nevoile atât ale începătorilor, cât și ale pasionaților de pescuit avansați, iar oferta largă a magazinului vă permite să alegeți echipamentul potrivit pentru cerințele dumneavoastră. 

Tipuri de rafturi pentru crap: cele mai populare modele

Printre rafturi există, de asemenea, modele a căror funcționalitate va satisface așteptările chiar și ale celor mai exigenți pescari. La noi puteți alege standuri solide de la mărci renumite din întreaga lume, cum ar fi Prologic, Carp Spirit sau JRC

Suporturile pentru tije oferă un suport stabil pentru tije, indiferent de tipul de sol pe care acestea sunt plasate. Există două tipuri de suporturi: suporturile de tijă menționate mai sus, care sunt stabile pe patru picioare, cum ar fi suportul pentru crap Mikado, și trepiedurile cu trei puncte de sprijin. Acestea din urmă sunt cele mai eficiente pe terenuri foarte denivelate, înclinate. Ambele tipuri au picioare ascuțite, astfel încât să poată fi așezate în mod stabil. 

Suport pentru crap - 3 tije

Rafturile pentru crap cu trei lansete sunt o piesă esențială de echipament pentru pescarii profesioniști. Atunci când vă decideți asupra unui suport pentru trei lansete, merită să vă asigurați că structura este stabilă și durabilă, cum ar fi binecunoscutul suport pentru crap Anaconda. În plus, nu trebuie uitat că un suport pentru crap poate fi folosit pentru 2, 3 sau chiar 4 lansete. 

Suport de crap din oțel inoxidabil

Un stand de crap adecvat este stabil și ușor de montat pe mai multe niveluri. De asemenea, materialul din care este confecționat trebuie să fie rezistent la condițiile meteorologice nefavorabile și la umiditatea crescută a zonelor de pescuit. Dacă sunteți în căutarea unui trepied care să îndeplinească aceste cerințe, veți fi cu siguranță interesat de un suport pentru crap din oțel inoxidabil. 

Accesorii utile pentru rafturile de crap

În oferta Sportano.ro veți găsi multe accesorii de înaltă calitate pentru pescuitul la crap, inclusiv standuri pentru crap. Astfel de standuri sunt completate cu bare și suporturi pentru buzz. Fiecare ar trebui să fie selectată individual, în funcție de nevoile pescarului. Există mai multe tipuri de accesorii și acestea sunt fabricate din diverse materiale. 

Buzz bar

Barele Buzz disponibile la Sportano.ro au fost selectate de către experți în domeniul pescuitului cu undița. Acestea sunt elemente care fac parte din construcția standului sau care pot fi atașate la stand. Acestea vă permit să montați mai multe suporturi și în ele tije sau indicatori de mușcătură. Înainte de a vă decide să cumpărați un buzz bar, trebuie să vă asigurați că trepiedul pe care îl comandați nu îl are în dotare. 

Mânere

Atât pescarii avansați, cât și cei începători vor găsi în oferta Sportano.ro un accesoriu adaptat la nevoile lor. Printre suporturile pentru standuri de crap puteți găsi suporturi clasice durabile, suporturi de prindere, cele din plastic sau din cauciuc prietenos cu tija. Chiar și pescarii extrem de exigenți vor găsi un suport care să le satisfacă cerințele. 

Folosind oferta Sportano.ro , vă puteți extinde sau completa kitul de pescuit la crap. Produsele selectate de experți vor deveni un element inseparabil al echipamentului dumneavoastră. 

Extindere descriere Restrângere descriere