• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Fire pentru pescuit la somn

Panglici și linii pentru somn în oferta Sportano.ro

Linia împletită sau linia potrivită pentru somn este de o importanță vitală la pescuit. Atunci când alegeți, cel mai important este să acordați atenție unor parametri precum flexibilitatea, grosimea sau elasticitatea. Peștii pisică sunt pești mari, necesitând un echipament puternic care să poată rezista unui adversar de o sută de kilograme. O linie împletită de înaltă calitate pentru pești pisică este crucială în acest caz, deoarece este responsabilă pentru succesul capturii. 

În magazinul Sportano.ro veți găsi o gamă largă de linii împletite și linii pentru somn din materiale solide. Liniile decente vor fi potrivite pentru pescuitul la somn în orice condiții. Cu produse de la producători de clasă mondială de produse de pescuit, puteți fi siguri că capturile dvs. vor fi de succes. 

Panglici de somn pentru pescari

Pentru pescuitul la somn, cele mai bune sunt undițele împletite puternice, care pot rezista la tractarea somnului greu. Linia împletită Catfish este caracterizată de o producție solidă, datorită căreia un pescar poate fi sigur că, chiar și în timpul unei ciocniri cu cel mai mare specimen, va reuși să se descurce. Prin ce altceva ar trebui să se caracterizeze o împletitură ideală pentru somn

Rezistență

Linia împletită pentru somn trebuie să fie rezistentă la abraziune. Pescuitul cu pisica este o mare provocare în timpul căreia trebuie să vă confruntați cu exemplare mari de pești prădători care vânează agresiv momelile, ceea ce face ca firul să fie vulnerabil la deteriorare. 

Extensibilitate

Atunci când se trage peștele pisică, este important ca firul monofilament sau împletitură utilizat să fie caracterizat de cea mai mică întindere posibilă. Liniile prea flexibile le pot face să se rupă în timpul luptei cu somnul. O linie rigidă va ajuta la tragerea peștelui, astfel încât captura să fie un succes. 

Dimensiunea

Peștele pisică este un pește de apă dulce prădător care cântărește peste 100 de kg, de aceea liniile împletite cu care pescuim trebuie să fie groase. Cele mai frecvent utilizate parâme împletite pentru somn sunt cele de 0,40 mm. Acest tip de linie ne va permite să prindem regele mustăcios al apelor, care se aruncă fără milă asupra momelilor. 

Putere

Atunci când se pescuiește peștișor de somn trebuie să se acorde atenție și durabilității liniei împletite, care în cazul pescuitului de somn este mult mai mare decât în cazul altor tipuri de pescuit. Pescarii profesioniști folosesc adesea linii atât de rezistente, cum ar fi, de exemplu, linia împletită de 100 kg pentru somn. 

Liniile de somn: pe care să le alegeți?

O linie confecționată din materiale solide, de înaltă calitate, va asigura aruncarea și tragerea corectă a unui pește atât de mare precum somnul. În funcție de preferințe, trebuie aleasă o linie pentru somn sau o linie împletită în funcție de stilul de pescuit și de preferințele individuale ale pescarului. Ce linii împletite și linii pentru pescuitul de pește pisică ar trebui să aleg? 

În primul rând, linia trebuie să fie făcută din material solid. Numai o linie durabilă va fi rezistentă la toate tipurile de abraziuni cu care un pescar trebuie să se confrunte în timp ce trage un pește pisică. De asemenea, merită să nu uitați să alegeți echipamentul potrivit pentru cel mai mare pește țintă

În magazinul Sportano.ro veți găsi o gamă largă de linii de pescuit la somn și linii împletite, care sunt concepute pentru toate condițiile și pentru fiecare metodă de pescuit la somn. Principalii producători de echipamente de pescuit la somn, cum ar fi MADCAT și Black Cat, se asigură că echipamentul de pescuit este fabricat din materiale de cea mai bună calitate și adaptat la condițiile dificile din timpul pescuitului. Astfel de echipamente vor ajuta amatorii să descopere un nou nivel de pescuit, iar profesioniștii să obțină noi succese în capturarea celor mai mari exemplare de pește. 

Extindere descriere Restrângere descriere